Vraag:

Iedereen mag leren zwemmen en/of op jouw mooie eigenwijze leren ontspannen en veilig leren spelen in het water. Zwemschool Alles is Anders is ANDERS, er kan van alles bij ons. Je mag jezelf zijn en daarop maken wij maatwerk met onze zwemlesaanbod.

Antwoord:

Zwemschool Alles is Anders werd steeds bekender in de Krimpenerwaard. Anders dan regulier zwemmen kan iedereen terecht bij deze zwemschool, ze bieden zwemlessen compleet op maat naar de behoefte van het kind. Alles is Anders, is letterlijk het uitgangspunt van deze kleurrijke aantrekkelijke branding. Geen visje is het zelfde, geen letter, geen kleur en geen mens. Alles is Anders, hoe fijn is dat!

Zwemschool Alles is Anders

Voor mijn zwemschool was ik al tijdje opzoek en kon blijkbaar niet kiezen, facebook zag er zus uit, twitter weer zo, en de site tja ach ook een beetje van alles wat. Maar gelukkig heeft Ilona mij de reddingsboei toegeworpen en gered. Door leuke gesprekken over wie de zwemschool is, wie ik ben en wat we willen bereiken kwam Ilona al gauw met twee moodboards. Twee totaal verschillende en een van de twee was meteen de spijker op de kop. Hier en daar nog wat erbij en er wat af, maar een super geduldige Ilona gaf me ook echt het juiste gevoel dat ook zij niet eerder tevreden was als ik dat ook was. Goede en eerlijke input.

Kortom je bent in hele goede en professionele handen bij Ilona. Het heeft bij onze zwemschool geresulteerd in een mooi resultaat. Mensen draaien hun hoofd om als we voorbij rijden in onze super mooi bestickerde auto en vele complimenten hebben we al gekregen.

  • Wilma Terlouw

  • Eigenaar