WordPress CMS website en webshop

Een nieuwe website, wat komt er dan veel op u af. Ik kan u hiermee helpen. We starten met een kennismakingsgesprek en gaan samen brainstormen over hoe de site eruit moet komen te zien en welke functies erin moeten zitten. Wat wilt u bereiken met uw website? Wat wilt u verkopen of welke diensten wilt u aanbieden? En als allerbelangrijkste wat is de doelgroep die u wilt bereiken.

Als de grote lijnen voor mij duidelijk zijn zal ik een plan van aanpak en planning maken. Daarna begint het ontwerpproces.  Via meerdere opleveringen en feedback van u heeft u volledig de controle over dit proces. Pas wanneer u 100% tevreden bent ga ik verder.

Een goede vindbaarheid op het internet is uiteraard van belang. Ik kan uw website voorzien van de juiste zoekmachine optimalisatie.

Bekijk hier een aantal van mijn projecten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw website?

Neem contact met me op of kom langs en laat me weten wat ik voor u kan doen.
Ik kijk uit naar een prettige samenwerking.

06 50640706
info@rijkontwerp.nl

Volg mij