WordPress CMS website en webshop

Een nieuwe website, wat komt er dan veel op u af. Ik kan u hiermee helpen. We starten met een kennismakingsgesprek en gaan samen brainstormen over hoe de site eruit moet komen te zien en welke functies erin moeten zitten. Wat wilt u bereiken met uw website? Wat wilt u verkopen of welke diensten wilt u aanbieden? En als allerbelangrijkste wat is de doelgroep die u wilt bereiken.

Als de grote lijnen voor mij duidelijk zijn zal ik een plan van aanpak en planning maken. Daarna begint het ontwerpproces.  Via meerdere opleveringen en feedback van u heeft u volledig de controle over dit proces. Pas wanneer u 100% tevreden bent ga ik verder.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw website?

Neem contact met me op of kom langs en laat me weten wat ik voor u kan doen.
Ik kijk uit naar een prettige samenwerking.

06 50640706
info@rijkontwerp.nl

Volg mij