Vraag:

Voor Remco Pols (Engineer) was het tijd om van een eenmanszaak naar een B.V. over te stappen. Het snel groeiende bedrijf wilde een gezicht.

Antwoord:

Samen hebben we onderzoek gedaan naar waar ze nu staan en wat hun doelen zijn voor de komende jaren. Pols Engineering bediend grote klanten en onderhoud langdurige relaties, dit vinden ze belangrijk. Een tijdloos, duurzaam logo met heldere kleuren was hun wens.

Ik ontwikkelde niet alleen de huisstijl en branding maar ook hun kantoor werd in dezelfde stijl aangepakt. Om goed overzicht te houden over hun drukke weken, ontwikkelde ik een magnetisch whiteboard op maat.

Pols Engineering

Bij de start van een B.V. komt heel veel kijken. Hoe handig is het dan als er iemand voor jouw een logo bedenkt, de huisstijl verzorgd en de aankleding van je nieuwe kantoor regelt. Ilona pakt dit uiterst professioneel aan en niks is haar te gek. Ze is flexibel en denkt graag mee en komt met goede idee├źn. Wij zijn zeer blij met het resultaat en zullen haar de volgende keer zeker weer betrekken bij veranderingen/uitbreidingen van ons bedrijf.

  • Bianca Pols

  • mede eigenaar