Portfolio

Home » Portfolio

Kaasboerderij Boer Bas

2017-10-18T10:34:41+02:00

Kaasboerderij Boer Bas

Kaasboerderij Boer Bas is een begrip in de Krimpenerwaard. Al jaren verkopen ze echte boerenkaas vanuit huis en meerdere malen vielen ze in de prijzen met hun heerlijke boerenkaas. Een stapje professioneler…. Nu is er dan ook echt een huisstijl voor dit familiebedrijf. Het moest een stoer logo worden met een koe. Na een hoop schetsen kwam ik achter de de leuke oplossing om de 2 B’tjes van Boer Bas te gebruiken bij het vormgeven van de koe.

Opdracht:

Een stoere huisstijl + siging  voor kaasboerderij Boer Bas

Logo | Huisstijl | Concept

 

Van Egmond Connect

2017-09-27T10:30:39+02:00

Van Egmond Connect

Van Egmond Connect is een adviesbureau dat gemeenten en samenwerkingspartners op diverse manieren verbindt met hun doelgroep. Om je doelgroep intrinsiek te motiveren beleid uit te voeren moet je als organisatie samen met de mensen waarom het gaat, beleid durven te ontwikkelen. Door de mensen, om wie het gaat, erbij te betrekken ontstaat er positieve synergie (1+ 1=3). Dit doen ze door  (niet alledaagse) werkvormen.

 

Opdracht:

Restyle van de bestaande huisstijl + het ontwerpen van diverse folders, flyers en posters

Logo | Huisstijl | Concept | Website

Handmade Living

2018-01-07T14:58:43+02:00

Handmade Living is het nieuwe lifestyle magazine voor hippe creatievelingen!
Met deze wetenschap ben ik begonnen aan het ontwerpen en bedenken hoe het Handmade Living concept er dan uit zou moeten zien. Aan de hand van 2 moodboards heb ik dit aan de opdrachtgever gepresenteerd. Zo kwamen we achter de look en feel die ik daarna kon toepassen in de vormgeving van het magazine. Het is een waanzinnig gaaf project met veel creativiteit en inspiratie. Het ligt vanaf nu in de winkels!

Opdracht:

Totale grafische concept + ontwikkeling van het merk Handmade Living.

Logo | Huisstijl | Concept | Magazine

Flyers

Magazine (Sneak Peak)

Nu in de winkel!

PowerCem Technologies

2018-04-04T19:00:29+02:00

2015

2016

2017

PowerCem Technologies

Opdracht:

Maak kerstkaart in onze huisstijl.

PowerCem biedt diverse innovatieve projectoplossingen waaronder producten voor wegenbouw. RoadCem maakt het mogelijk om bijna alle soorten materialen te binden tot een wegverharding met gebruikmaking van in-situ-materialen als klei, zand en veen.

Grafisch ontwerp

Rafael Illusion

2019-05-15T10:42:18+02:00

Rafael Illusion

Logo | WordPress website | SEO

Magic Artist Rafael Scholten benaderde mij voor een nieuwe WordPress website. Rafael is een enthousiaste en betoverende performer. Hij heeft een eigen stijl ontwikkeld die zowel modern als klassiek is. Niet voor niets heeft Rafael over de jaren meerdere internationale prijzen gewonnen, waaronder op het prestigieuze circusfestival van Monte-Carlo. Hij wilde een website die voor hem als portfolio dient, een website die hij kan laten zien aan boekers waarin direct duidelijk wordt wat hij kan aanbieden en wat zijn ervaring zijn.