Interieur

Voor bedrijven is het belangrijk dat het interieurontwerp samen gaat met de huisstijl die naar buiten wordt gecommuniceerd. Het interieur is als het verlengde van hun visie en identiteit. Het gaat hierbij niet alleen om het mooier maken van een ruimte, maar ook om kritisch te kijken naar de functionaliteit en het doel van de ruimte. Wat is een praktische keuze voor de ruimte en hoe sluit deze het beste aan bij de gekozen strategie. Rijk Ontwerp kan u hierin uitstekend adviseren of hele gehele plaatje voor u verzorgen. Denk hierbij aan signing in en om het gebouw/kantoor of het doorvoeren van de juiste kleuren en vormen uitgaande van het totaalconcept.

Interieur concept kan bestaan uit:

  • Fotobehang / mural
  • Signing
  • Interieur advies
  • Kleuradvies
  • Moodboards
Interieur ontwerp- en kleuradvies, moodboards en signing
Interieur ontwerp- en kleuradvies, moodboards en signing
Interieur ontwerp- en kleuradvies, moodboards en signing

Behang op maat

Bent u opzoek naar iets unieks voor in uw interieur of kantoor? Ik kan u helpen om een zeer persoonlijke muur te maken. Het kan van alles zijn, van uw logo tot een mooie foto waar u goede herinneringen aan heeft. Heeft u een idee? Laat het mij weten, ik denk graag mee.

Muurdecoratie in mijn huis

Hiernaast zie je 2 foto’s van mijn interieur. Links zie je een wandvullend behang met een foto van het Rijks Museum. Ik koos hem vanwege de kleuren en het effect van dat je buiten en binnen met elkaar verbindt. Rechts zie je 3 verwijderbare muustickers. Deze zijn erg decoratief en laten geen lijmresten achter op je muur. Als je er goed mee omgaat, kun je ze meerdere keren gebruiken.

Bent u geïnteresseerd naar de verschillende mogelijkheden?

Neem contact met me op of kom langs en laat me weten wat ik voor u kan doen.
Ik kijk uit naar een prettige samenwerking.

06 50640706
info@rijkontwerp.nl

Volg mij