Concept en identiteit

Zonder een goed idee is het maken van een goed concept, product of het ontwerpen van een huisstijl niet mogelijk. Door middel van creatieve concepten je doelgroep bereiken, dat is waar het om draait. Heldere vormen, kleuren en ideeën omzetten naar de juiste communicatie. Alles begint met een goed idee!

Conceptontwikkeling begint met het op papier zetten van zoveel mogelijk ideeën. Samenvoegen van verschillende ideeën leidt tot verrassende concepten, die aanspreken bij de juiste doelgroep.

Grafisch concept Wim van Vossen Fotografie
Grafisch concept Loodz Rijk Leven
Grafisch concept Tripple L Translations

Grafisch Ontwerp

Een passende huisstijl is alleszeggend… Een mooi beeldend logo, bijpassend drukwerk, website, auto-, interieur- of gevelreclame zijn slechts enkele voorbeelden wat Rijk Ontwerp u kan bieden. Als uw huisstijl aansluit bij de identiteit van uw organisatie, dan is dit direct de basis voor een goed bedrijfsimago. De uitdaging van Rijk Ontwerp is om voor elke organisatie maatwerk te leveren. Persoonlijke benadering, een heldere vormgeving, materiaal en kleur, betekenen een ‘Rijk’ ontwerp voor uw organisatie!

Deze huisstijl kan uitgebeid worden met een passende wanddecoratie op uw kantoor om ook hier de juiste uitstraling van uw bedrijf te communiceren naar uw klanten. Voorafgaand aan de opdracht voor het ontwerp van uw bedrijfsidentiteit zal een 1 op 1 gesprek plaatsvinden om de richting te bepalen. Daarna volgt een brainstormsessie van waaruit 2 of 3 ontwerpen aan u worden gepresenteerd.

Natuurlijk kunt u ook bij Rijk Ontwerp terecht voor het vernieuwen van uw bestaande huisstijl, adviezen over vormgeving en DTP-werk (Desktoppublishing).

Een huisstijl kan bestaan uit:

  • Logo
  • Wordpress Website
  • Brief- en factuurpapier
  • Enveloppen
  • Visitekaartjes

Bent u geïnteresseerd naar de verschillende mogelijkheden?

Neem contact met me op of kom langs en laat me weten wat ik voor u kan doen.
Ik kijk uit naar een prettige samenwerking.

06 50640706
info@rijkontwerp.nl

Volg mij