Branddesign

Op maat voor jou ontwikkeld

Iedereen is anders en ook iedere onderneming is anders. De één start, de ander is al jaren een begrip. Sommige bevinden zich voornamelijk online, terwijl de ander over een fysieke locatie beschikt. Belangrijke factoren die ook bepalen hoe en waar jij je branding inzet. Juist daarom werk ik op de manier zoals ze werkt: met een vaste basis die per klant wordt uitgebreid met de items die specifiek passen bij jouw bedrijf of merk. Zo zit je nooit met overbodige producten en is alles afgestemd op wat je ook echt nodig hebt.

Branding en concept | Rijk Ontwerp | Ilona de Rijk

Wat houd een branding pakket bij mij in?

Intakegesprek

Een informeel gesprek waarbij we samen in gesprek gaan om te onderzoeken of we een match zijn. Spreken we dezelfde taal? Dan kan de samenwerking beginnen! Samen bepalen we in grote lijnen wat er nodig is om jouw bedrijf van een passende branding te voorzien.

Strategiesessie + Moodboard presentatie

Om te peilen of ik jouw wensen goed heb begrepen maak ik twee moodboards. Samen onderzoeken we welke het beste past en welke richting de vormgeving op gaat. Hier kijken we ook naar typografie en kleur.

Logo concepten

Je ontvangt twee uiteenlopende logo’s. Deze kunnen variëren in kleur, typografie maar ook in een totaal andere vormgeving. Hieruit kies je het logo dat je het meeste aanspreekt. Hier ga ik verder mee aan de slag tot we uiteindelijk het definitieve logo hebben. Daarna volgt er nog een sublogo (variatie op het originele logo, dit is bijvoorbeeld gecentreerd of horizontaal weergegeven). Zo kun je je logo op alle mogelijke manieren gebruiken.

Kleurpalet + Typografie

Kleuren met kleurcodes voor zowel online als offline. Typografie uitgesplitst op gebruik in alineastijlen. (Header, Subtitel, Body, Quotes)

Huisstijlelementen

Als laatst ga ik aan de slag voor je basis huisstijlelementen. Ik ontwerp je visitekaartje en je factuurpapier in je nieuwe huisstijl. Uiteraard ontvang je deze in drukklare pdf-bestanden zodat je ze zelf kan aanleveren bij je drukker. Wil je dat ik het regel? Dat kan natuurlijk ook.

Stuur me een bericht

Aanvullers

Om het helemaal af te maken

Brand of productfotografie

Met passende fotografie versterk je jouw branding. Ik werk met vaste fotografen en help jou de juiste fotograaf te kiezen. Heb je een webshop en wil je af van verschillende achtergronden of onderbelichte foto’s? Dan is productfotografie passend bij jouw branding een heel goed idee.

Social Media

Maak je branding en webdesign af met passende social media content. De visuele identiteit van jouw bedrijf doorgevoerd op de social mediakanalen die jij wilt bedienen. Profielfoto, omslagfoto en eventueel templates voor je Instagram stories.