Verwijderbare muurstickers

Hoe cool is dat! Je verfraait je muur in een handomdraai zonder ook maar iets te hoeven, plakken, tapen of spijkeren! Deze verwijderbare muurstickers zijn gemaakt van textiel waardoor ze zeer sterk zijn en als je er goed mee omgaat, meerdere keren te gebruiken. Ze laten geen lijmresten achter en hebben een grijze coating aan de achterzijde waardoor de sticker ook niet doorschijnt.

De muursticker zijn ontwerpen in een set van 3 waardoor je direct een mooi compositie op je muur creëert. De grootste cirkel is 100×100 cm, de tweede is 80×80 cm en de kleinste is 50x50cm. De stickers zijn in drie designs te krijgen. Mocht je meer willen weten over deze waanzinnig gave muurstickers, neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder.

Behang op maat

Bent u opzoek naar iets unieks voor in uw interieur of kantoor? Ik kan u helpen om een zeer persoonlijke muur te maken. Het kan van alles zijn, van uw logo tot een mooie foto waar u goede herinneringen aan heeft. Heeft u een idee? Laat het mij weten, ik denk graag mee.